НОВИНИ


Барикадиралият се в Пловдив бивш полицай се е предал

0 2561 17.05.2024
Барикадиралият се в Пловдив бивш полицай се е предал
Полицаи в района

Барикадиралият се в Пловдив бивш полицай Венцислав Караджов се е предал доброволно. Караджов, който е под домашен арест заради убийството на родителите си, снощи се барикадира в дома си след като е разбрал, че Върховният съд е потвърдил доживотната му присъда.


Районът около дома на Караджов остава отцепен. От снощи на улицата бяха струпани многобройни екипи на полицията, жандармеристи, включително барети от отряда за борба с тероризма. Полицейски психолози стояха пред дома цяла нощ.

 

Преди 8 дни, точно на днешния ден и точно в къщата, която се барикадира, Караджов прострелва родителите си. Поводът за престъплението - дългогодишен спор за имота. Спорът се пренсъл в съда и след като делото не излязло в негова полза, Караджом убил родителите си.

 

По време на разследването стана ясно, че престъпленето е дълго и добре планирано, но оръжието така и не бе открито, а срещу Караджов бяха събрани единствено косвени доказателства. Именно това е давало увереност на бившия полицай и до днес да твърди, че е невинен.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама