НОВИНИ


Red Bull Soapbox Race се завръща в София на 14-ти септември

1 2418 31.05.2024
Red Bull Soapbox Race се завръща в София на 14-ти септември

Готови ли сте за най-забавната и креативна надпревара на годината? Red Bull Soapbox Race идва в София на 14-ти септември и обещава ден, изпълнен с адреналин, смях и невероятни изобретения!


Събитието ще се проведе на 14-ти септември по специално направено трасе, спускащо се по бул. Черни Връх. Екипи от ентусиасти ще се състезават с ръчно изработени, безмоторни колички, задвижвани единствено от гравитацията и креативността на своите създатели. Всяка една от тези уникални машини ще демонстрира невероятни дизайнерски решения, иновативно инженерство и необикновена фантазия.


.

 

Какво можете да очаквате:

 

Зрелищни изпълнения - Гледайте как невероятни конструкции се спускат по трасето, преминавайки през предизвикателни препятствия и завои.
Творчески костюми -
Отборите ще бъдат облечени в тематични костюми, съответстващи на дизайна на техните soapbox колички.
Забавление за цялото семейство -
Музика, храна и множество забавления за малки и големи ще съпътстват състезанието през целия ден.

 

Фази за апликация:

 

1. Регистрация (до 26 юни):Отбори до 4-ма човека могат да се регистрират на на www.redbull.com/soapboxracebg Трябва да се попълни формуляр за участие, който включва информация за членовете на отбора и скича на soapbox количката.

 

2. Предварителен подбор (26 юни -30 юни):Всички подадени апликации ще бъдат разгледани от жури, което ще оцени креативността, иновативността и техническите аспекти на предложените дизайни. До 40 одобрени отбори ще бъдат уведомени по имейл и ще получат потвърждение за участие.

 

3. Конструиране на количките (1 юли - 31 август):Одобрените отбори ще имат време да построят своите безмоторни колички съгласно описаните в апликацията скици и идеи.

 

4. Финални инструкции и брифинг (13 септември):В деня преди състезанието всички отбори ще бъдат поканени на финален брифинг, където ще получат подробна информация за трасето и правилата на състезанието.

 

За Red Bull Soapbox Race

 

Red Bull Soapbox Race е международно състезание, в което аматьори от цял свят се състезават с ръчно изработени сапунени колички по различни трасета, предлагайки зрелищно шоу и много забавление за всички участници и зрители.


.

 

Събитието се случва в Българиа за 3-ти пореден път, като се очакват на 15 000 човека да присъстват на зрелището в центъра на София.

 

Може да намерите повече информация на www.redbull.com/soapboxracebg


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама