НОВИНИ


Тръмп заплаши Тейлър Суифт със „свещена война“, ако тя подкрепи Байдън

23 4766 02.06.2024
Тръмп заплаши Тейлър Суифт със „свещена война“, ако тя подкрепи Байдън
Тейлър Суифт

Доналд Тръмп и негови привърженици заплашиха световната звезда Тейлър Суифт, че ако подкрепи кандидатурата на Джо Байдън за втори президентски мандат, ще и обявят „свещена война“. Тя вече го на прави, като даде подкрепата си за сегашния обитател на Белия дом през 2020 г. Това пише британския „Гардиън“ в статия по повод турнето на Суифт Eras, което жъне бляскави успехи. Според музикални критици явлението „Тейлър Суифт“ е сравнимо единствено с „Бийтълсманията“ през 60-е години като мащаб и културно явление, засегнало целия свят.


Суифт има планетарно и геополитическо влияние, защото твори отвъд определенията за добро и зло. Тя пише песни за любовта, но през емоциите, преживяванията, трудностите, огорченията, които среща по пътя си всеки човек. Нейните песни отдавна са символ. Миналата година по време на два от концертите й геофизични лаборатории в САЩ са отчели земни  трусове по скалата на Рихтер, припомнят експерти.

 

Затова мнозина смятат, че тя наистина може да окаже решаващо влияние върху изборите за президент в САЩ.

 

Привърженици на Доналд Тръмп открито заплашиха да водят „свещена война“ срещу Суифт, ако тя подкрепи Джо Байдън. Наричат я „най-голямата гангстерка в музикалния бизнес“.

"Не мога да коментирам какво казва Тейлър Суифт или не, каза говорител на Белия дом през март т.г., за това дали Суифт ще подкрепи Байдън.

 

Би било смешно, ако не ставаше дума за толкова важни неща. Звездата очевидно е много високо в списъка с желани поддръжници на екипа на Байдън. Междувременно Fox News нарече Суифт „психо актив на Пентагона“, а съюзниците на Тръмп я предупредиха да стои настрана от политиката. Невероятно е, но очевидно е факт, че толкова много хора вярват, че Тейлър Суифт може да промени изборите в определена посока.

 

Социологическо проучване в САЩ от 5 май 2024 г. показва, че всеки пети американец смята, че Суифт работи за кампанията на Байдън.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама