НОВИНИ


Фрапиращо насилие във Враца. Повече от 6 часа мъж пребива и измъчва по особено жесток начин жена си

2 2554 03.06.2024
Фрапиращо насилие във Враца. Повече от 6 часа мъж пребива и измъчва по особено жесток начин жена си
личен архив

Жена от Враца е в болница, след като била измъчвана с часове наред физически и психически от втория си съпруг в продължение на дни, съобщава bTV.


Двамата са в процес на развод, като срещу мъжа има издадена ограничителна заповед, която му забранява да доближава до жената.


Пред телевизията майката на пострадалата разказва, че мъжът я нападнал в магазина, където тя работи. Жената първоначално успяла да заключи вратата и да позвъни в полицията, докато бившият ѝ мъж я заплашвал през стъклото, че ще я убие.


"По-късно тя е била с адвокатката си при прокурора. Прибира се и вижда, че той е бил в дома ѝ. Ужасява се и веднага заключва вратата. Отива в кухнята и вижда чаша с водка и телефон. Обръща се да излезе, но той изскача от спалнята и я хваща", разказва още майката.


По думите на майката дъщеря ѝ е измъчвана в продължение на 6 часа с тежък побой и заплахи.
Заплашвал я е с пистолет и нож, като според разказа той обещал на жена си, че няма да я убие, но може да нарани цялото ѝ семейство.

 

„Няма да те убия, както съм ти обещал, ще ти подаря живота, но не ме предавай, защото ще пострада цялото ти семейство“, казал насилникът на жертвата.


След като насилникът напуснал дома на жената, тя успяла да потърси помощ.

"Той ѝ е строшил телефона, за да не може да се обади на никого. Въпреки това събира сили и пълзейки отива до нощното шкафче, вади стар телефон без карта, но свързан с интернет. Звъни чрез мениджър на дъщеря си и казва, че е зле", разказва разтревожената майка.


В момента пострадалата жена е в болница и не може да става от леглото.


"Има катетър, дренаж и е на памперси. Много я боли. Не може да става. Не може да се храни. След случило се тя беше качена веднага в операционна зала. Ако не бяха я оперирали, вероятно нямаше да оцелее", споделя още майка ѝ.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама