НОВИНИ


Магистри абсолвенти от МВР 2024 получиха своите дипломи на почетна церемония в Академията на МВР

2 2448 05.06.2024
Магистри абсолвенти от МВР 2024 получиха своите дипломи на почетна церемония в Академията на МВР
Магистри МВР

Своите дипломи получиха на тържествена церемония в Академията на МВР магистрите от випуск 2024 година


Общо 200 студенти от факултетите "Полиция" и "Пожарна безопасност и защита на населението" в АМВР се дипломираха в седем магистърски програми. Те получиха своите дипломи от гостите на тържествената церемония - заместник-министъра на вътрешните работи Тони Тодоров, главния секретар на МВР главен комисар Димитър Кангалджиев, ректора на АМВР старши комисар доц. д-р Иван Видолов, директора на ГД "Пожарна безопасност и защита на населението" главен комисар Александър Джартов, директора на дирекция "Международно оперативно сътрудничество" старши комисар Дамян Лечев и ректора на Университета по архитектура, строителство и геодезия доц. д-р арх. Гичка Кутова – Каменова.

 

Заместник -министър Тони Тодоров приветства студентите и прочете поздравителен адрес от името на министър Калин Стоянов. 

"Магистърските програми на Академията на МВР са изключително задълбочени, насочени към натрупване на широки познания в областта на националната сигурност и административните дейности, към формиране на ръководни качества и управленска култура. Придобитите знания ще ви помогнат да намирате правилни решения в критични ситуации, да обединявате и мотивирате екипи, да сте креативни и полезни в своята сфера", обърна се към тях задочно вътрешният министър.

В приветствието си старши комисар доц. д-р Иван Видолов увери, че стремежът на  преподавателите от АМВР е чрез оригинален подход и нови сфери на знание да се формират новаторски идеи, релевантни на съвременните условия и изисквания.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама