НОВИНИ


В “Честно казано с Люба Кулезич” днес ще видите

4 2445 06.06.2024
В “Честно казано с Люба Кулезич” днес ще видите
личен архив

В четвъртък, 6-и юни, в „Честно казано с Люба Кулезич" очаквайте:


Часове преди края на изборната надпревара ни гостуват Арман Бабикян и Николай Хаджигенов от партия “Ние идваме”. Следва важен разговор за целите на обществото ни.


На финалната права преди изборите в неделя ни гостува професор Вили Лилков от “Синя България”, която повери на симпатизантите си най-важната задача, да убедят повече хора за участие в гласуването. Лилков и компания припомнят позабравените постулати за “дясна” и “лява” политика и се обявяват за единствената “дясна” алтернатива.


На предизборния кръстопът срещаме Даниела Божинова от партия “Зелено движение”, която смята,че природата в България е неопазена, а хората у нас са недооценени като най-голямото богатство и ни призовава с гласуването си да не позволяваме друг да решава нашето бъдеще и нашите права.


Младият човек, който чинно служи на растенията, а те му се отблагодаряват. В студиото на “Честно казано” влиза Марк Цеков, ценен представител на младите и модерните Българи. Марк не просто гледа ябълкови градини, но е обявил досега с природата за ключ за щастието у съвременното дигитално поколение.


“Белене” като синоним на комунистическата репресия и жестокост. Ежегодно ви правим съпричастни към поклонението в памет на жертвите на  тоталитарния режим в Лагерите на България. Ще бъдат ли запълнени “белите петна” от епохата на комунизма. И тази година разказва журналистът Златина Петкова. 

 

В “Честно казано с Люба Кулезич”, в четвъртък от 20:00 часа по телевизия Евроком.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама