НОВИНИ


Експертът по комуникации Спас Кьосев: На избори гласът на царя тежи точно колкото този на пъдаря

1 2434 07.06.2024
Експертът по комуникации Спас Кьосев: На избори гласът на царя тежи точно колкото този на пъдаря
Спас Кьосев

"Ще гласувам защото, не всички гласуваме на избори, но после всички живеем с резултатите. На избори гласът на царя тежи точно колкото гласът на пъдаря. Това е единственият ден, в който политиците искат нещо от тебе, обикновено ние искаме нещо от тях. Всеки ден животът ни зависи от тях, а пък на този ден тяхната съдба зависи от нас. С тези думи експертът по комуникации Спас Кьосев призова хората да упражнят правото си на глас в неделя.


Мога да продължа до безкрай. В България все още на демокрацията гледаме като на футболен мач. Избираме едни играчи, хвърляме ги на терена, псуваме ги ако не правят това, което очакваме, или им ръкопляскаме ако вкарат гол. Но ние си стоим тук, а те са долу на терена. А демокрацията не е това, демокрацията е всички да сме на терена всеки ден, и освен това трябва да защитим политиците тук. Защото те не могат да свършат всичката работа, на всички хора, бидейки в парламента", каза още той в предаването "Пресечна точка" по "Нова телевизия".


"Свръх очакванията водят до свръх разочарованията от политиците ни и това ни отказва да участваме в процеса. Всеки знае колко е трудно само да организираш един жилищен вход и да разрешиш някакъв проблем. Представете си какво е да си политик и само да искат от теб и да няма кой да ти помогне. Затова демокрацията е всички да сме политици", категоричен е дългогодишният водещ на новини по БНТ.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама