ПОЛИТИКА


Журналистът Емилия Милчева: Николай Марков си вдига цената, искайки среща с Борисов, а не с преговорния екип

7 4539 18.06.2024
Журналистът Емилия Милчева: Николай Марков си вдига цената, искайки среща с Борисов, а не с преговорния екип
Журналистът Емилия Милчева (вляво), политическият анализатор Нидал Алгафари (по средата) и политологът доц. Татяна Буруджиева (вдясно) Стопкадър: bTV

"Полк. Николай Марков си вдига цената, искайки да се срещне с лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, а не с преговорния екип." Така мнение изрази в ефира на bTV журналистът Емилия Милчева.


Милчева смята, че ако действително се състави експертно правителство, трябва да е ясно кой експерт от коя партия е посочен, както и да е ясно дали сами ще подбират екипите си.



Политологът доц. Татяна Буруджиева на свой ред обясни, че плаващите мнозинства няма да са проблем в този парламент.

 

"Сега битката не е кой ще управлява, а кой ще е опозиция - ПП-ДБ, БСП и "Възраждане" претендират за това", посочи анализаторът.



"Колкото повече напредва този процес на разложение, при който партиите се разлагат, разлагат избирателите, ние като избиратели не гласуваме или гласуваме по странен начин и продължаваме с разложението на партиите, се получава така, че все по-малко професионалисти са готови да напуснат местата си, да сложат главата си на дръвника и да бъдат разчекнати. Организираното насилие не е само на улиците, но и в политиката. Действието вместо да е между партньори, прилича на организирано домашно насилие", каза още тя.

 

Политическият анализатор Нидал Алгафари от своя страна също изрази мнение, че правителство ще има.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама