ГЛАСЪТ


Да признаем честно: Кремъл е свърталище на убийци и психопати, а Песков е домашното животно на Путин!

29 14083 25.06.2024
Да признаем честно: Кремъл е свърталище на убийци и психопати, а Песков е домашното животно на Путин!
Путин и Песков

Властите в Москва привикали американската посланичка в Лин Трейси и изразили пред нея възмущението си от украинското нападение срещу полуостров Крим. Говорителят на Путин – Дмитрий Песков нарекъл  американците „варвари, съпричастни към украинската атака срещу полуостров Крим“. Едва ли някой се съмнява, че Песков, когото руски медии наричат „домашното животно на Путин“ е изразил лично мнение, а не това на руското държавно ръководство. Шефът на кремълския прес-център не пропуснал да заплаши САЩ и „колективния запад“ с „жестоки последствия за варварския акт“.


Кой е "възмутеният" Песков?

 

Гласът на Путин е роден в Москва, докато баща му бил още студент. По-късно Сергей Песков бил изпратен на дипломатическа работа в арабски страни, където синът научил арабски и турски. Бащата бил офицер от тайните служби. Такъв е станал и синът му, когато бил назначен руското посолство в Анкара, Турция.

 

От 2000 година той вече е прес-секретариата на Владимир Путин. С течение на времето става един от най-доверените му хора.

Първата съпруга на Песков е внучка на болшевишкия маршал Семьон Будьони.

 

Първият син на Песков живее дълго време във Великобритания. Там се забърква с улични престъпници и е осъден за нанесен зверски побой. Присъдата е 15 месеца затвор. В Русия има висящо дело срещу него за упражнено насилие върху родната му баба, дъщеря на маршал Будьони… Песков обаче успява да стопира делото и то потъва  в нечие прокурорско чекмедже.

 

Дъщерята Лиза от втория брак на Песков предпочита да живее във Франция. Тя се обявява публично против войната на Русия срещу Украйна, заради което е в лоши отношения с баща си.

 

В Париж живеят и другите двама сина на Песков.

 

Петото дете на Песков – Надя, засега е в Русия, защото е съвсем малка. Майка й, бившата олимпийска шампионка по фигурно пързаляне Татяна Навка притежава голяма къща в САЩ – държавата, която Песков открито заплашва и обвинява във варварство...

 

Правя това отклонение, за да усетите лицемерието и перверзията на „гласа на Путин“. Готов е да накаже сурово Запада и Америка, но в същото време предпочита децата му да живеят и учат там.  Как съжителстват в една глава тези разнопосочни тези, само Фройд може да отговори. А може би проф. Ломброзо?

 

Не е ясно откъде Песков притежава милиони в долари, като през целия си живот до момента е бил на държавна работа и заплата. Само апартаментът му в Париж от 190 кв/м в един от богаташките квартали струва над милион долара. По време на пандемията от Ковид-19 Песков празнува рожден ден с олигарси и министри, който му струва над 200 000 евро, според руски медии.

 

Веднъж журналисти попитали Песков, откъде има средсва, за да притежава часовник "Ричард Миле RM 52-01", от който са произведени само 30 бройки по 400 хиляди евро всеки. "Има и по-скъпи", - отвърнал ухилен Песков.

 

Три брака, пет деца и всички те потънали в удобствата на „гнилия капитализъм“, който Песков се кани да разгроми до основи. Не е ли странно? По-точно ненормално?

 

И понеже Кремъл изрева на умряло, че Украйна извършила „варварско нападение“ срещу Крим с активната помощ на САЩ, е редно да припомним какви ги върши руската армия на украинска територия.

 

Само в Буча за 33 дни руска окупация руските военни са избили 1400 мирни жители, 37 от които деца. Кървавата баня е дело на 64-та мотострелкова бригада, която Путин награди за проявено мъжество.

 

Официален доклад на ООН – на Международна анкетна комисия за Украйна за 2023 г. констатира, че Русия масово използва изтезания и сексуално насилие, включително върху непълнолетни.

 

Жестокостта на тези форми на насилие се използва за потискане на съпротивата и наказване на цивилното население на окупираните територии, както и срещу военнопленници, за да се пречупи морала на украинските войници. Има също така доказателства, че това насилие срещу цивилни и военнопленници е активно планирано и насърчавано като част от военната стратегия на Русия, както се доказва от добре документирани примери от Буча и Северна Киевска област, както и в останалите окупирани от агресора територии.

 

Забравихме ли, че Международният наказателен съд издаде заповед за арест на руския президент Владимир Путин? Той е обвинен във военни престъпления в Украйна. В становището на съда се посочва, че Путин е отговорен също за незаконната депортация на украински граждани, сред които и деца.

 

Над 21 000 украински деца са депортирани в Русия без съгласието на техните родители. Това е престъпление, родеещо се единствено с нацистките практики за превъзпитание в лагери и интернати на специален строг режим.

 

По данни на международни институции руската армия в Украйна само през 2023 г. е извършила 98 000 военни престъпления. Става дума за умишлени убийства, мъчения, изнасилвания и отвличания.

 

Доказани са изнасилвания на 4-годишно дете и на 87-годишна възрастна жена. Момиче на 12 години е било изнасилвано от 12 руски военнослужещи цяла една нощ, след което захвърлено на улицата.

 

И тези изверги квичат, че украинците атакували Крим, който е законна част от Украйна, анексирана незаконно от Русия! Няма такава наглост.

 

От 24 февруари 2022 г. руската армия обстрелва непрекъснато украински градове и села, разрушава училища, детски градини, болници, електроцентрали, жилищни квартали, магазини, гари, университети, стадиони, библиотеки… Руснаците използват химическо оръжие и касетъчни бомби, опожаряват, прилагайки тактиката на „изгорената земя“, любима на ислямските терористи.

 

За болните мозъци в Кремъл варварщината и убийствата на цивилни са тактика и стратегия, а украинците нямат право дори да се защитават от агресора, атакувайки руски военни бази?

 

Не са измислени достатъчно силни думи за подобна свинщина.

 

Не, не съм аз озлобеният срещу „велика Русия“, освободителката, „люлката на световната цивилизация“, както я нарече неотдавна Путин пред чуждестранни журналисти по време на икономическия форум в Санкт Петербург. Нейните управници я постави в тази роля. Оставям пропагандните простотии на извратените мозъци и медии в България.

 

Ето обаче какво казват руски класици за своя народ и неговата душевност. Руският сайт livejournal.com е събрал „букет“ от някои знаменателни описания на руския характер.

 

„Московия е душата на тайга, монголска, дива, зверска.“ Алексей Толстой.

 

„Хора, които се скитат из Европа, търсейки какво да унищожат единствено в името на забавлението“. Фьодор Достоевски.

 

"Не народ, а звяр, хаман, дива орда, убийци и злодеи". Михаил Булгаков.

 

„О, колко е трудно да се живее в Русия, в този вонящ център на физическа и морална поквара, подлост, лъжа и жестокост“. Сергей Аксаков.

 

„Руснакът е най-големият и най-нагъл лъжец в целия свят“. Иван Тургенев.

 

„Народ, който мрази свободата, обича робството, обича веригите на ръцете и краката си, мръсен, физически и морално готов във всеки един момент да потиска всекиго и всички.“ Иван Шмельов.

 

„Народ, безразличен към най-малкото задължение, към най-малката справедливост, към най-малката истина, народ който не признава човешкото достойнство, който не признава нито свободната личност, нито свободната мисъл.” Александър Пушкин.

 

„Русия е най-отвратителната държава до степен на повръщане в цялата история на света. По метода на селекцията там бяха отгледани чудовищни ​​морални изчадия, в които самото понятие за Добро и Зло беше обърнато наопаки. Цялата история на тази нация тъне в лайна и в същото време иска да удави целия свят в тях..." Иван Илин, руски философ.

 

„Най-важният признак за успеха на руския народ е неговата садистична жестокост“. Максим Горки. И пак Горки: „За руснака жестокостта е като за англичанина хумора“. Още от Горки: „Комунизмът ги промени само в едно – върна ги в примитивизма. Жестокостта – тя ме изумява и мъчи през всичките години. Къде са корените на руската жестокост? Много съм мислил върху това, но така и нищо не открих, нищо не разбрах…“.

 

И точно яркият представител на тази жестокост и примитивизъм Дмитрий Песков да нарича другите варвари е прекалено и абсурдно. Но и логично. Защото той олицетворява Русия на омразата, примитивизма и сляпото подчинение.

 

Има и друга Русия – на велики културни и научни постижения. Но авторите на тези постижения често са жертви на диктаторски режими, прокудени, хвърлени в лагери или просто избити.

 

Крайно време е да признаем очевидното: В Кремъл е пълно с психопати, болни мозъци, жестоки хора, комплексари, убийци и извратени типове, крадци, ограбващи най-богатата държава в света и отнасящи се към народа си като към сбор от роби, които са длъжни да умрат, ако господаря пожелае.

 

Две Русии – два свята. Тази, която е дала добри неща на света в момента е тежко болна, умираща. Дали ще се спаси? Не съм сигурен. Все пак това е страната, родила „червения“ и „белия“ терор, сталинските репресии, а сега путинското прочистване на нацията. Всичко това минава през кървава баня.  

 

Огнян Борисов


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама