НОВИНИ


Из световния печат: Тръмп лъжеше безсрамно, а Байдън бръщолевеше несвързано

1 2292 28.06.2024
Из световния печат: Тръмп лъжеше безсрамно, а Байдън бръщолевеше несвързано

Световният печат коментира днес на първите си страници снощния дебат за президентските избори в САЩ тази година между президента Джо Байдън и бившия американски президент Доналд Тръмп.


Под заглавие "Призивите към Байдън да се оттегли след колебливото представяне в дебата срещу Тръмп нарастват" наблюдателката на британския в. "Гардиън" Арва Махдауи отбелязва, че нейните очаквания са били не просто слаби, а са паднали като в бездънна яма и тя дори не е била подготвена за това колко шокиращ ще бъде дебатът в действителност. Тръмп лъжеше безсрамно, Байдън бръщолевеше несвързано, а водещите просто са казваха много пъти "благодаря" и продължаваха. Това беше не толкова "дебат", колкото фарс, посочва коментаторката на вестника.



Ако екипът на Байдън е смятал, че този дебат ще успокои притесненията относно възрастта и способностите на президента, плановете им се провалиха грандиозно, отбелязва наблюдателката на в. Гардиън". През първата половина на дебата Байдън изглеждаше замаян и едва успяваше да изрече думите си. Към края на разговора той видимо започна да се представя по-добре, но все пак това не беше човек, който вдъхва доверие. Тръмп блъфираше, лъжеше и правеше намеци през цялата вечер, но ако се съди само по външното възприятие, осъденият престъпник имаше предимство, пише коментаторката на вестника.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама