НОВИНИ


„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

0 9919 28.06.2024
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 1 юли (понеделник) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. „Йосиф Щросмайер“, ж.к. „Света Троица“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:


бл. 367 А, бл. 365, бл. 369, бл. 372

ж.к. „Фондови жилища“, сграда на А1 и ДГ №52 „Илинденче“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. „Пражка пролет“ и

ул. „Йосиф Щросмайер“ пред сградата на А1.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама