НОВИНИ


Война във "Величие": Ивелин Михайлов призова "Полковника" и Виктория Василева да се оттеглят

28 7498 02.07.2024
Война във
Ивелин Михайлов

"Полк. Николай Марков ме заплашваше с физическо унищожение, каза ми, че няма да си намеря място в нито една точка на света. Това разкри Ивелин Михайлов от "Величие" в ефира на Нова телевизия.


После той разкри, че първоначално идеята на хората от "Величие" в парламента била да подкрепят трети мандат: "Имам запис, в който се казва, че ще подкрепят програмно правителство", добави той. Михайлов направил запис, защото имало заплахи да прехвърли ръководството на партията. Заплахите идвали от Николай Марков. Заплахите били, че няма да си намери място в нито една точка на света. Марков му казал,че ще бъде смазан и унищожен.

 

Имало заплахи и от Виктория Василева към жена, която движела документите. Василева казала, че ако не направят Николай Марков предстедател, ще бъдат унищожени. Новина от тяхна вътрешна група (явно чат) била, че няма да подкрепат, първо, втооро и трето правителство. Според Михайлов поведението на Марков в пленарна зала било непривично, при едно изказване той щял да се разплаче, хълцал. Казал му, че може с едно щракване на пръсти да му реши финансовите и политическите проблеми. "А той до вчера нямаше пари за едно кафе", добави Михайлов.

 

По думите му най-вероятно Марков взима подкупи. "Иначе нямам обяснение откъде би имал пари", каза той.

 

Преди гласуването за Рая Назарян му се обадила Виктория Василева и му казала да гласуват за нея, защото им предлагали добри условия. Призивът му като българин и член на "Величие" бил Марков и Василева да се оттеглят.

 

Според него след всички неща Марков щял да направи нещо в друга посока, за да защити честта си. Михайлов не знаел дали Марков взима подккупи, но откъде му дошли тези пари, попита той.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама