НОВИНИ


Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в част кв. „Сеславци“

0 2248 02.07.2024
Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването  в част кв. „Сеславци“
Ремонт

На 20 юни (четвъртък) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. „Сеславци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 19:00 часа на клиентите на „Софийска вода“ в района на:


ул. „Чавдар“ № 9, №11 и № 13, подстанция на ЕРМ, СЗ „Кремиковци“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: пред СЗ „Кремиковци“.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.
„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама