НОВИНИ


„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

0 8064 05.07.2024
„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

На 8 юли (понеделник) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в ж.к.Младост 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:


бул. „Цариградско шосе“ от № 40 до № 50 и ул. „Димитър Моллов“ от бул. „Цариградско шосе“ № 50 до кръговото на 4-ти км.

 

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ж.к. Младост 1, пред бл. 132.

 

На 8 юли (понеделник) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. Драгалевци, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:

 

ул. „Хилендарски манастир“, ул. „Българска легенда“, ул. „Захари Зограф“, ул. „Пирински еделвайс“, ул. „Стефан Веркович“ плюс ул. „Еловица“, ул. „Поветица“, ул. „Стоян Аргиров“, ул. „Монах Спиридон“, ул. „Красива гледка“.

 

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес паркинга на магазин „Макси“.

 

На 8 юли (понеделник) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности в кв. Витоша, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода“, живеещи в:

 

ул. „Борис Арсов“ от ул. „Йордан Радичков“ до ул. „Акад. Христо Христов“.

 

При продължителност на спирането над дванадесет часа, ще бъде осигурено алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Борис Арсов“ № 12.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

 

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама