НОВИНИ


Американският агент, започнал разследването на Ружа Игнатова: Според мен е мъртва, вероятността е 70%"

4 4068 07.07.2024
Американският агент, започнал разследването на Ружа Игнатова: Според мен е мъртва, вероятността е 70%
личен архив

"Според мен Ружа Игнатова е мъртва и вероятността за това е 70%", това каза Ричард Райнхард - американският специален агент, започнал раследването срещу криптокралицата пред Нова ТВ.


По отношение на обявената от властите в САЩ награда в размер от 5 милиона долара за информация за Ружа Игнатова събеседникът на медията посочи: Бих предположил, че става дума да се насърчат повече хора да се обърнат към тях, за да приключат случая.



"Братът на Ружа Игнатова, Константин, се върна в България след три години в затвора. Малката му присъда е в комбинация от сътрудничеството му с властите и активната му роля в цялата схема. Той бе хвърлен в тази роля, когато Ружа изчезна. Но не мисля, че той е ключов играч. Ако погледнете начина му на живот, можете да видите, че е скромен човек. Ролята му не е била толкова значима, колкото на други хора", разказа още вече бившият специален агент Ричард Райнхард.

 

„Винаги се е твърдяло, че Христофорос Аманатидис-Таки  е бил нейната сигурност.  Не можехме да отидем в България и да разследваме това. Знаехме, че той е осигурявал физическата охрана на Ружа Игнатова.  Възможно е той да играе роля в изчезването ѝ”, каза още събеседникът на Нова.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама