НОВИНИ


Експерт: В света на криптоактивите основната привличаща сила е желанието за бързо забогатяване

1 2512 02.08.2024
Експерт: В света на криптоактивите основната привличаща сила е желанието за бързо забогатяване
Eкспертът по криптовалути Владислав Драмалиев Стопкадър: NOVA NEWS

През изминалата седмица Доналд Тръмп заяви, че подкрепя криптовалутите, най-вече биткойните, и че иска да превърне САЩ в следващата криптостолица. Темата коментира експертът по криптовалути Владислав Драмалиев в ефира на NOVA NEWS.


По думите му изказването на кандидата за президент не е довело до промяна на цената на криповалутите. Експертът изтъкна, че другият нов голям привърженик на биткойн и етер е изпълнителният директор на „БлекРок“ Лари Финк.

 

„Има интерес от страна на акредитираните инвеститори към криптовалутите. Това са хора, които имат достъп до традиционните финансови пазари и оперират с големи суми. Те, наблюдавайки как се справя биткойн през изминалите години, искат да имат експозиция към този нов клас актив, с потенциално голяма възвращаемост. Готови са да насочат част от портфолиото си към криптоактивите, без да се налага да се грижат за самосъхранението им“, отбеляза Драмалиев.



Специалистът изказа мнението си и относно интереса на българите към биткойн инвестициите. Анализаторът посочи, че биткойн продължава да привлича внимание заради покачването на цената.

 

„В света на криптоактивите, основната привличаща сила е желанието за бързо забогатяване. Но има и хора, които се интересуват от технологиите“, коментира още той.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама