НОВИНИ


Камала Харис остро разкритикува Тръмп, намеквайки, че съперникът й е "страхливец"

1 2705 19.08.2024
Камала Харис остро разкритикува Тръмп, намеквайки, че съперникът й е
Кандидатката на Демократическата партия за президент на САЩ Камала Харис БГНЕС

Кандидатката на Демократическата партия за президент на САЩ Камала Харис остро разкритикува бившия американски държавен глава Доналд Тръмп, намеквайки, че съперникът ѝ на президентските избори на 5 ноември е "страхливец", чиято цел е да унижи опонентите си, съобщи Ройтерс.


Харис направи този коментар по време на предизборно събитие, в което участва заедно с подгласника си Тим Уолз, в оспорвания щат Пенсилвания ден преди откриването на Националният конгрес на Демократическата партия в Чикаго.

 

"През последните няколко години видяхме да се случва подобно извращение, поне според мен, че силата на един лидер се измерва с това кого е унижил. Докато, както знаем, истинската сила се измерва с това на колко хора си помогнал", посочи Харис пред събралите се свои симпатизанти и поясни: "Всеки, който унижава други хора е страхливец".



Тя не спомена директно Тръмп, който онзи ден на предизборно събитие в Източна Пенсилвания я нарече "радикална" и "лунатичка".

 

Социологическите проучвания демонстрират, че Харис е внесла свежа струя в предизборната кампания на демократите и е с изравнени шансове за победа спрямо Тръмп в осем силно оспорвани щата, сред които е и Пенсилвания, отбелязва Ройтерс.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама