НОВИНИ


Ал. Цветков: Ще има проверка на България еър

1 4820 22.12.2010
Ал. Цветков: Ще има проверка на България еър
Ал. Цветков

Компанията извършила каквото трябва и дори повече от това, което е длъжна да извърши по регламент, каза изпълнителният й директор.



Пътниците искат информация за полетите, а летище София не разполага с тази информация, а тя трябва да бъде предоставена от авиокомпаниите, обяви по НТВ министърът на трансопрта Ал. Цветков. Коректното отношение на авиокомпаниите е важно в случая, добави той.

Българите, които останаха с дни на лондонското летище "Хийтроу", вече пристигнали в Солун и се очаква днес да бъдат извозени с автобуси до София. Ще бъде извършена проверка на националния превозвач "България еър", зарече се Цветков, но призова и пътниците да бъдат по-толерантен към авиокомпанията

Компанията е извършила каквото трябва и дори повече от това, което е длъжна да извърши по регламент, увери по телефона изпълнителният директор на "България еър" Янко Георгиев. Българите, кацнали в Солун, в момента били в самолет, който кръжи над София, имал гориво за около час и изчаквал мъглата да се вдигне, за да кацне. Ако тя се задържи, щели да бъдат пренасочен към Пловдив.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама