ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Лили пее за 25 бона на Бъдни вечер

26 9969 24.12.2010
Лили пее за 25 бона на Бъдни вечер
Лили Иванова Булфото

Бойко Борисов ще бъде навсякъде по всяко време. Къде ще празнуват други видни личности от шоубизнеса, спорта, политиката и медиите?



Лили Иванова

Всяка година по това време родната ни прима си иска хонорар от 10 000 нагоре. Тази година хонорарът й е поскъпнал до космическите за кризата 25 000, които поискала от собствениците на новия клуб „Милк”. Иначе на Коледа ще обере парсата от билети от 70 до 100 лева в пиано бара на комплекс „Луда Яна” между Пазарджик и Пловдив.

Бойко Борисов
Бат’ Бойко ще остане верен на себе си и по време на празниците, като отново се опита да бъде навсякъде по всяко време. Най-голяма вероятност да го видите е на новогодишния концерт на площада, придружаван от приближената до сърцето му Цветелина Бориславова. От пресслужбата на премиера не знаят дали той гледа приветствието на президента Първанов в полунощ на Нова година или превключва на друг канал.

Васил Найденов
Кеца ще отпразнува Коледа в домашна обстановка, а навръх Нова година ще извие глас на частно парти на Вальо Златев, след което отпрашва към Банско.

Стоянка Мутафова
Вечната Амбър на българския театър има висок дух въпреки слепотата, която я мъчи, и не може да чете. „Когато Нейчо беше жив, Нова година беше най-хубавият ни празник. Той много се радваше и на Муката. Такива чудни подаръци й правеше! Като принцеса беше!..Сега всичко е различно!”, спомня си Мутафова.

Иван и Андрей
Тв опосумите ще празнуват Коледа със своите семейства, а на Нова година ще вдигнат тост с шампанско за зрителите в специално новогодишно издание на шоуто си.

Ирина Флорин

Изпълнителката на „Цвят лилав” няма планове за празниците. Но не можем да отречем, че изминалата година й беше успешна. През есента издаде новия си албум, а предколедно си подарява романтична почивка във Виена. Кой е щастливецът, надяваме се да разберем скоро.

Георги Лозанов
Медийният гуру спазва традициите. По време на постите рядко ще присъства на купони, на самата Коледа ще празнува според българските обичаи - в семеен кръг с родителите си. За Нова година планира да се отдаде на селски туризъм в модното напоследък Костенковци, където в приятелски кръг ще се наслаждава на артистич¬ни забави.

Тони Стораро
Тъй като почти всичките му дни са заети с участия около празниците, няма да може да си позволи почивка в този период. През януари му се иска да си открадне ня¬колко дни, за да отиде до Турция със семейството си. Все още обаче нямат нищо конкретно предвид.

Илияна Йотова
Евродепутатката от БСП ще остане за Коледа у дома със семейството си и не смята да пътува, защото и без това през годината изминава хиляди километри до Брюксел. За Нова година Илияна Йотова е резервирала хотел във Велинград, където ще посрещне 2011 г. с приятели.

Емил Чолаков
Усмихнатият синоптик на Би Ти Ви ще празнува Коледа и Нова година със своето семейство. Успоредно с това няма да зареже тв ангажиментите си и ще ни осведомява за времето през всичките празници.

Стефан Софиянски
Бившият столичен кмет от 15 години прекарва Коледа и Нова година с шумна компания в малко чешко градче, което е на границата с Германия и Полша. Тази година Софиянски няма да изневери на традицията и вече дори е стегнал куфарите си.

Професор Вучков
Професор Вучков ще празнува в домашна обстановка с приятелката си. Той се хвали, че тя е страхотна домакиня. „Най-много още една-две двойки приятели да поканим, но най-хубава си е Новата година у дома!”, категоричен е професорът. Купил съм и подарък за дамата си, но ще го запазя в тайна”, казва той. Професорът е любител на рибата и пилешкото, пази се от свинско. Консумира малко алкохол – колкото за наздраве.

Теодора
Миналата година посреща Нова година в Дубай и не била на работа, но тази ще бъде на участия в София. За Коледа ще се събере с гаджето си Ненчо Касъмов и цялото си семейство – родителите и брат й. Ако й остане време, самата тя мисли да приготви баница с късмети за празничната трапеза.

Четин Казак
Народният предста¬вител от ДПС ще заложи на традиция¬та и ще се прибере в Шумен при семейството си през парламентарната ваканция. „При мен няма нищо интересно. Това е малкото време, което мога да прекарам с близките си”, сподели Чертин Казак.

Супер Бианка

Тв звездата ще работи на Коледа, претворена в Супер Снежанка в известен столичен клуб. Седемте джуджета все още се пазят в тайна. На любимия обещава незабравимо коледно изживяване, като продължи да поддържа новата си роля и у дома. Също така се оплака, че нейния сайд кик (помощник) Бойко Борисов още не е споделил своите планове, но поне вече си носи личната карта, за да не бъде арестувана отново.

Валери Божинов
Нападателят се връща при семей¬ството си! - това е новата светска клюка, разпространена от майката на футболиста Пепа Ангелова. След като врачката на Таро Людмила Захариева предсказа, че е възможно осъзнаването на Валери, а други врачки в студиото на Иван и Андрей намекнаха, че думите на майка му, че „не може да познае сина си” миришат на магия, загрижената родителка отишла където трябва и направила каквото трябва.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама