НОВИНИ


Центърът за клиенти на “Софийска вода” в ЦУМ преустановява дейност

0 4592 02.09.2024
Центърът за клиенти на “Софийска вода” в ЦУМ преустановява дейност

Предстоящо цялостно преустройство на сградата от собственика на ЦУМ налага “Софийска вода” АД да преустанови дейността на намиращия се на партера център за обслужване на клиенти, считано от 27-ми септември.


С цел обезпечаване качеството на предлаганите услуги, дружеството незабавно стартира проект по оборудване и откриване на нов модерен и просторен център за клиентско обслужване в максимално кратки срокове.

 

Дотогава приканваме своите клиенти да се възползват от широкия пакет дигитални услуги и информация онлайн на сайта на дружеството - sofiyskavoda.bg , както и в мобилно приложение „Моята вода“ за смарт устройства. Чрез създаването на личен профил, ще имате възможност да следите месечното си потребление и издадени фактури, да подавате самоотчети, както и да заплащате директно безкасово сметките си, което значително би спестило допълнително време и усилия.

 

Също така на разположение на клиентите на дружеството остават останалите центрове за услуги, от които може да се възползвате, със следните локации:

 

 ж.к. „Красно село“, бул. „Цар Борис III” №159 
 ж.к. „Младост“ 4, Бизнес парк София, сграда 4
 ж.к. “Люлин” 4, бул. “Панчо Владигеров”, бл. 442
 ул. “Сердика” №5, Сградата на НАГ (само за технически услуги)

 

Работното време на всички центрове е от 8:00 часа до 17:00 часа всеки делничен ден, като за удобство на клиентите, извънредно в събота ще работят центровете в ж.к. „Красно село“ и ж.к. „Младост“4 със същото работно време.

 

Екипът на “Софийска водa" АД се извинява предварително на своите клиенти за причинените неудобства!


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама