ПОЛИТИКА


Като пуле пред майка си: Георг Георгиев се опита да засенчи Томислав Дончев в ЦИК и получи ъперкът

30 8079 11.09.2024
Като пуле пред майка си: Георг Георгиев се опита да засенчи Томислав Дончев в ЦИК и получи ъперкът
Георг (правият с брадата) изчаква в гръб Дончев, за да атакува медиите... БНТ

Бруталният кариерист от ГЕРБ Георг Георгиев събра очите на съпартийците си, като се опита да играе централна роля по време на връчването на документите на партията за изборите в ЦИК. Пред камерите той побърза да вземе думата и изрече куп клишета, писнали отдавна на всички избиратели и дори на най-най-върлите и зависими фенове на Бойко Борисов.


От телевизионните репортажи се видя, че Георгиев, който се прочу преди време с това, че като председател на младежкото ГЕРБ целуна ръка на вожда от Банкя на мероприятие в Сандански, се е готвил предварително да действа бързо и нагло, за да застане пред камерите.

 

Нарцистичният му изблик бе пресечен решително от зам.-шефа на партията Томислав Дончев, който светкавично отне думата на Георгиев, което подейства на последния като ъперкът, попаднал в слънчевия му сплит...

 

Дончев замаза положението като обобщи целите на ГЕРБ в кампанията и след края на изборите. Дончев бе категоричен, че това е последният и решаващ опит да се състави редовно правителство. „Смисълът на политиката се превърна в това кой колко мрази другия. Какво излезе от това? Държавността е в разпад“ – с мрачно изражение завърши бившият вице-премиер.

Личеше, че Дончев е бесен от нахалната акция на Георгиев и дори не се опита да прикрие раздразнението си.

 

Славата на натегач и мега активен кариерист отдавна съпътства изявите на Георг Георгиев. Патологичният му стремеж за медийни изяви отблъсква немалко от съпартийците му и колегите депутати в НС. За такива народът е казал, че се бутат пред другите „като пуле пред майка си“.

 

Не е лошо Георг Георгиев да се поинтересува как Борисов нарича такива като него в неформални разговори. Ще му пламнат ушите...

 

Емил Азар

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама