НОВИНИ


Николай Василев: Ако не направят правителство, обществото да ги измете

11 2580 27.09.2024
Николай Василев: Ако не направят правителство, обществото да ги измете
Николай Василев и Цветанка Ризова

Според Николай Василев за последните 15 години нито едно от 100-те правителства нито за една минута не е обяснило на населението защо е добре да влезем в еврозоната и затова населението не знае какви ползи ще има това за страната.


 

По същия начин за толкова години кой обясни нещо на миньорите, така че го разберат. Така си минават годините, търкалят се провал след провал, трябва много неща да направи новото правителство, да си свърши работата, да приема закони и да направи публична кампания, за да убеди обществото и да гледа напред, заяви в „Лице в лице“ по bTV той.

 

Следващият парламент обезателно трябва да излъчи правителство,  нали затова променяха Конституцията. Този парламент другата седмица може да се събере и да гласува необходимите закони, добави /бившият министър.


Ако не направят правителство, обществото трябва да ги измете и аз ще се включа в измитането. Иначе след изборите виждам правителство между ГЕРБ, ПП-ДБ и „Има такъв народ“, тъй като им стигат гласовете. Това виждам, ако има нещо по-добро, още по-добре, заяви още пНиколай Василев.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама