НОВИНИ


Фалшива страница на Софийската зоологическа градина се разпространява във Фейсбук

0 2191 04.10.2024
Фалшива страница на Софийската зоологическа градина се разпространява във Фейсбук
Зоологическа градина-София фейсбук

Софийската зоологическа градина предупреди за появата на фалшива страница в социалната мрежа Фейсбук, озаглавена "Зоологическа градина-София/Sofia Zoo!".


От зоопарка призоваха гражданите да не отварят страницата и да не споделят лични данни или да заплащат каквито и да било суми. В официалното съобщение те подчертаха, че в момента Зоологическа градина - София не провежда томболи и не предлага разходки с екскурзовод. "Моля, бъдете внимателни и не се доверявайте на съмнителни предложения," заявиха от зоопарка, като добавиха, че подобни измамни практики могат да доведат до загуба на лична информация и финансови средства.

 

За да се защитят от подобни измами, от зоологическата градина призовават всички, които попаднат на подобни фалшиви страници, да ги докладват на платформата на Фейсбук. Според тях, съществуването на такива страници не само подлага на риск личните данни на потребителите, но и може да навреди на репутацията на институцията.

 

От Зоологическа градина - София увериха, че продължават да работят за безопасността на посетителите и предлагат редовна информация и новини единствено през официалните си канали. "Ние сме тук, за да предложим уникален опит и образователни програми за семействата и децата, и искаме нашите посетители да се чувстват в безопасност," завършват от зоопарка.
 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама