НОВИНИ


„Български пощи“ намаляват цените на парични преводи с до 14% от 10 октомври

0 2139 10.10.2024
„Български пощи“ намаляват цените на парични преводи с до 14% от 10 октомври

От 10 октомври 2024 г. „Български пощи“ намаляват цените на паричните преводи в страната с до 14%, предоставяйки по-изгодни условия за своите клиенти.


От 10 октомври 2024 г. влизат в сила промени в цените на „Български пощи“ за изпращане на парични преводи в страната. С новите тарифи, клиентите ще могат да се възползват от по-ниски цени както за обикновени, така и за експресни парични преводи.

 

Според информацията, публикувана на сайта на дружеството, цените на обикновените парични преводи са намалени с до 8%, докато експресните преводи ще бъдат по-евтини с до 14%. Тези намаления целят да улеснят гражданите и да предоставят по-достъпни условия за изпращане на средства в рамките на страната.

 

Пощенските станции на „Български пощи“ продължават да предлагат удобната услуга за изпращане и получаване на парични преводи на територията на цялата страна, като максималният размер на вътрешен превод остава 6000 лева. Така услугата става още по-атрактивна за хора, които искат да прехвърлят по-големи суми, без да се налага да използват банкови услуги.

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама