НОВИНИ


Неправоспособна 17-годишна шофьорка се вряза в подлез във Варна

2 2153 18.10.2024
Неправоспособна 17-годишна шофьорка се вряза в подлез във Варна
фейсбул

17-годишно момиче без шофьорска книжка се вряза в оживен подлез във Варна, причинявайки катастрофа вследствие на несъобразена скорост и липса на шофьорски умения.


Катастрофата във Варна, при която 17-годишно момиче без шофьорска книжка се вряза в оживен подлез, е резултат от несъобразена скорост и липса на шофьорски умения. Това поясни началникът на сектор "Пътна полиция" главен инспектор Петко Камбуров, цитиран от Нова телевизия. От кадри в социалните мрежи става ясно, че това не е първото нарушение на момичето, а предстои разследване.

 

Все още не са излезли резултатите от теста за употреба на алкохол и наркотици. В резултат на катастрофата, 17-годишната шофьорка, която закъснявала за училище и взела ключовете от баща си, е с няколко травми, но не е с опасност за живота. При инцидента няма други пострадали.

 

Началник Камбуров поясни, че собственикът на автомобила също ще бъде санкциониран, тъй като предоставянето на превозното средство на неправоспособен водач е нарушение. Регистрацията на автомобила е прекратена за шест месеца. От началото на годината във Варна са хванати над 500 такива водачи. 

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама