НОВИНИ


Трифонов забрани на хора от "Има такъв народ" да гостуват в сутрешния блок на bTV

13 2510 21.10.2024
Трифонов забрани на хора от
личен архив

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов обяви, че представители на "Има такъв народ" няма да участват в сутрешния блок на bTV.


Причината е "тенденциозното, махленско и унизително поведение на водещите Мария Цънцарова" и Златимир Йочев, чието име Трифонов обяви, че непрекъснато забравя.

 

Поводът е гостуване днес на Станислав Балабанов, при което той обяви, че водещата му приличала на Кирил Петков, а тя отговори, че той ѝ приличал на Делян Пеевски.

 

"Мислим да направим чисто нов медиен закон, за да си видим собствеността на медиите и оттам да си обясня Вашето поведение", каза още депутатът от ИТН.

 

През миналата седмица Цънцарова имаше конфликт и с лидера на "Възраждане" Костадин Костадинов.

 

Трифонов уточнява, че е изпратил писмо на bTV, с което ги уведомява за намеренията си, и именно него публикува в профила си.

 

Ето какво пише Трифонов:

 

Днес изпратих писмо до БТВ. Мислих, мислих и реших да го споделя с вас:


Прекрасно разбирам факта, че БТВ е частна телевизия и Вие имате абсолютното право да изразявате публично Вашите пристрастия, симпатия и да изразявате, както личната позиция на водещите на БТВ, така и позицията на мениджмънта на БТВ. Това е абсолютен факт и е Ваше право. Както и прекрасно разбирам смисъла на свободата на словото и съм абсолютно за това, човек да може да се изразява свободно публично, особено, ако е журналист. Но, разбира се, съществуват и състояния като достойнство, чест, уважение, професионализъм, също и логика. И нека не се правим, че аз не съм работил за БТВ 19 години, не съм направил над 5 хил. предавания и не съм донесъл на БТВ огромен брой зрители, авторитет, зрителски интерес и най-вече пари. Поведението на Вашата служителка Цънцарова е абсолютно неприемливо за мен, въобще не е подчинено на професионализъм, а е тенденциозно, махленско, унизително и ми внушава дребнавост и липса на почтеност и уважение. Фактът, че тя и този, който седи до нея, си позволяват да се държат така с някои от гостите си, е приемливо за Вас, за някои от гостите Ви пък е неприемливо. За мен подобно поведение е неприемливо и аз слагам край на гостуването на мои хора при Цънцарова и нейния партньор, на който непрекъснато му забравям името. Вярвам, че съм бил повече от ясен.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама