НОВИНИ


Експертът Н. Ганева: Лидерите и "Луда по тебе" да пеят, пак няма да накарат хората да гласуват

0 2366 23.10.2024
Експертът Н. Ганева: Лидерите и
Обама рапира с Еминем

По Нова тв между медийния експерт Надежда Ганева, продуцента Виктор Димчев и журналиста Георги Марчев дискутираха предстоящото гласуване на изборите. Поводът бе видео на Барак Обама, в което той си пуска изборната бюлетина по пощата и казва, че има доверие в американските пощи.


"Там имат високо доверие в изборния процес. При нас няма такова доверие дори при един изключително улеснен изборен процес, който отнема по-малко от минута да отбележиш партията, която си избрал. Ние от сутрин до вечер говорим как изборите са купени. На Барак Обама много му се получава и рапирането като Еминем, боя се, че в България дори и някой лидер да излезе да пее "Луда по тебе", хоро да играе, каквото и да направи няма да накара хората да гласуват. Рядко се случва хората да направят нещо атрактивно, а ние гледаме все циркове в пленарна зала.", изкоментира Надежда Ганева.


"В щатите имат много богата традиция в гласуването по пощата", коментира Виктор Димчев.

 

"Обама изразява страхотно доверие към пощите. Представете си това в България, веднага ще се появи някой който да направи банкоматно сканиращо устройство на пощенските кутии, или пощальона нещо ще отвори и ще разруши така или иначе крехкото доверие към този процес", добави Георги Марчев.

 

 


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама