НОВИНИ


Кирил Петков: Дядо Иван гласува, а е на 100 г. Ако всички българи имат дълг към народа си, България ще е различна /видео/

2 2253 27.10.2024
Кирил Петков: Дядо Иван гласува, а е на 100 г. Ако всички българи имат дълг към народа си, България ще е различна /видео/
Кирил Петков

"България трябва да отиде напред. Дали ще отиде напред - зависи от всички българи", заяви след като гласува Кирил Петков, съпредседател на "Продължаваме Промяната", част от "Продължаваме промяната - Демократична България".


"Гласувах за повишаване на политиката по повишаване на доходите, пенсиите, за младите семейства да имат шанс да си отглеждат децата в България, за младите хора, които искат да останат да учат в България, за здравеопазване без доплащания, продължаване на антикорупционната политика без компромис", каза той.





"Надявам се това да се случи с правителство под формулата, която ние предложихме", допълни той.

 

"Има няколко човека, с които не бихме били в едно управление", каза още Кирил Петков.

 

Разказа и лична история:

 

"Дядо Иван е от село Габрово. Той ми каза: "Не съм уморен да гласувам", а той е на 100 години. Питах го каква е мотивацията му. Той каза нещо много важно: "Искам да дам още нещо на моя народ". Не на моята партия, моите политици, а моя народ. Ако всички българи имат това чувство на дълг към държавата и народа си, семейството и града си, сигурен съм, че България ще бъде различна".


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама