НАРОДЕН ГЛАС


Теодора Духовникова: Да не гласуваш просто не е опция – все едно да не си свършиш нещата

2 5061 27.10.2024
Теодора Духовникова: Да не гласуваш просто не е опция – все едно да не си свършиш нещата
Актрисата Теодора Духовникова

„Гласувах още сутринта и се чувствам много добре от това. Имаше моменти, в които си казвах „край, няма да гласувам повече“, но дойде ли този ден винаги го правя. Да не гласуваш просто не е опция – все едно да не си свършиш нещата. Аз бих се чувствала така, сякаш съм си изиграла представлението през пръсти, или съм си оставила къщата неподредена.“


Това мнение изрази в ефира на bTV актрисата Теодора Духовникова във връзка с вота за парламентарни избори на 27 октомври.

 

„Никак не обичам да ми се казва, че от мен нищо не зависи. Ако искаш да ме активираш да направя каквото и да било, кажи ми, че от мен нищо не зависи. Това много ме мотивира, защото е лъжа – зависи от всички нас“, посочи тя.

 

Талантливата актриса сподели, че любимият й период в българската история е този след Освобождението.



„Какви политици са били тогава, Константин Стоилов например, какви оратори, визионери. Това е мислене за тази държава, но не както сегашните ни политици ден да мине, друг да дойде, „да не ми падне електората, да си остана в парламента“, не – тогавашните политици са мислели за България“, уточни тя.

 

Актрисата коментира и последните сътресения в държавните театри у нас.

 

„Това не е нещо, което се случва сега – това е бомба със закъснител. Това е една система, която е майка за едни, мащеха за други и трябва да бъде променена“, настоя тя.


Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама