ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Бареков - президент на ФК Ботев Пловдив?

5 6802 14.01.2011
Бареков - президент на ФК Ботев Пловдив?
Николай Бареков Булфото

Николай Бареков може да стане президент на Ботев (Пд). Информацията, че популярният водещ ще застане начело на любимия си клуб, се носи сериозно в Пловдив.



Той ще заеме поста, след като учредяването на АД на клуба стане факт. Както е известно, 90% от дружеството ще притежава банкерът Цветан Василев. Първоначално се считаше, че прокуристът в КТБ Юли Попов ще бъде новият президент.Бареков е един от най-известните привърженици на "канарчетата". Той е с огромен принос за освобождаването на Ботев от 10-годишното управление на Димитър Христолов.

Телевизионният водещия беше и сред хората, които ходатайстваха за разрешаването на спора между общината и Министерството на отбраната за стадион "Христо Ботев", който беше разрешен миналата година. След това клубът подписа договор за наем на съоръжението за срок от 10 години.

Заедно с Бареков ще пристигне и нов треньор. Става дума за Велислав Вуцов. Той вече е препоръчал доста футболисти на новите босове, с които е постигнато споразумение.

Мястото на сегашния треньор и председател на УС на Сдружение ФК Ботев Пловдив Марин Бакалов е възможно да изстине. На стадион "Христо Ботев" се говори, че рекордьорът по изиграни мачове в "А" група ще получи друг пост в Ботев или ще остане извън клуба.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама