НОВИНИ


Борисов прати съболезнования на Путин

2 4669 25.01.2011
Борисов прати съболезнования на Путин
Б. Борисов

В този миг на изпитание България и нашето правителство подаваме ръка за морална и политическа подкрепа, пише нашият премиер.



Съболезнователна телеграма до своя руски колега Владимир Путин, в която изразява съболезнованията на българското правителство по повод трагедията на летище "Домодедово", изпрати премиерът Б. Борисов. В телеграмата се казва:
"Уважаеми г-н Путин,
Всички българи, нашето правителство и лично аз сме дълбоко потресени от трагедията, сполетяла Русия и руските хора. Ние скърбим зедно с Вас и с близките на жертвите на жестокия, варварски акт на терор.
В този миг на изпитание България и нашето правителство подаваме ръка за морална и политическа подкрепа. Безусловно осъждаме вандалския и античовешки тероризъм, защото унищожаването на невинни хора не може да бъде оправдано с никакви политически и религиозни цели.
Моля, от името на българския народ, предайте нашите искрени съболезнования на близките и роднините на загиналите и пострадалите - ние искрено преживяваме вашата мъка и страдание. Готови сме да помогнем на всички пострадали и засегнати за тяхното възстановяване и с всичко друго, което е необходимо.
Присъдинявам се лично към вашата скръб,
Бойко Борисов
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама