НОВИНИ


Съветите на Доган стрували 50 000 лв., а не 1 млн. евро

11 5571 27.01.2011
Съветите на Доган стрували 50 000 лв., а не 1 млн. евро
Ахмед Доган

Защо разработките са поръчани не на колектив от научни работници, а именно на депутата Ахмед Доган?



Защо дъщерна фирма на "Минстрой Холдинг" - "Институт по строителство и минно дело" АД, ще плати един милион евро за четири доклада, които на практика струват 50 000 лв.! Как това се случва в реална пазарна икономика, в която всеки нормален бизнес и търговец плащат цената на стоката и услугата такава, каквато е в действителност, а не в десетки пъти по-голяма, и то в техен ущърб!!!

Защо дружество, чийто капитал е няколко десетки пъти по-малък от договореното възнаграждение, ще възлага анализи на Ахмед Доган още повече, че през последните 10 г. фирмата не се е явявала и участвала в търгове и конкурси, не е имала проектни и други научни разработки, свързани с хидроенергийни проекти! Защо и кому са били нужни тези разработки? Защо са поръчани не на колектив от научни работници и други доказани експерти в тази строго професионална сфера, а именно на депутата Ахмед Доган?

Това са част от аргументите, с които парламентарната антикорупционна комисия атакува оневиняването на лидера на ДПС за консултантския му хонорар от близо 1,4 млн. лв. по "Цанков камък". (24 часа)
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама