НОВИНИ


Разбиха джипа на шефа на СКАТ

13 5002 11.02.2011
Разбиха джипа на шефа на СКАТ

Собственикът на СКАТ Валери Симеонов намерил разбито задното стъкло на личния си автомобил, съобщиха от медията. Само за една година джипът"Фолксваген Туарег" бил нападан два пъти, пише БЛИЦ.



Снощи в предаването "Дискусионно студио" Симеонов изнесе факти за многобройни палежи и кражби срещу имущество на медията, странно съвпадащи с изнасянето на публични разкрития за ПП „Атака” и лидера й Волен Сидеров, казват от СКАТ.

"Това е нещо много дребнаво, отмъстително и жалко. Какъвто е целият ни политически живот в България. Борбата продължава", коментира Валери Симеонов.

Потърсен от БЛИЦ за коментар, Волен Сидеров се разсмя: „Те всяка вечер бълват срещу мен, ако им отвръщах с такива действия, досега да не им е останал автомобил”.

Според лидера на „Атака” Валери Симеонов има контакти с мафиотски структури. „Един такъв ми го предлагаше за кандидат депутат – известен несебърски наркодилър, щял да плати голяма сума пари - тогава се скарахме за първи път”, разказа Сидеров. „Така че той има отношения с фигури от престъпния свят, строи незаконно мотели край Златоград, има някакви заемни отношения, в Бургас се говори, че взел много пари от руснаци, така че натам някъде трябва да се насочи да търси извършителя”, каза Сидеров.

Той съобщи още, че е поискал от Софийската градска прокуратура да бъде разследван за взрива пред „Галерия”. Вчера главната редакторка Кристина Патрашкова го обвини в съпричастност. „Нека да ме разследват, ако имам нещо общо, да ме пратят в затвора, а ако нямам ще водя дело срещу Патрашкова за набедяване в престъпление. Срещу „Галерия” имам вече 3 дела, това ще е 4-то. Във вестника имаше груби лъжи за мен – че съм си купил апартамент за 200 000 лв., че съм зарязал майка си. За всички съм завел дела и ще ги спечеля. Същото се отнася и за телевизия СКАТ”, заключи Волен Сидеров.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама