ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


"Часът на Милен Цветков" се завръща по Нова

20 11279 15.02.2011
"Часът на Милен Цветков" се завръща по Нова
Милен Цветков

Водещият на емблематичното предаване "Часът на Милен Цветков" е пред поредното си завръщане в Нова телевизия, пише днес в."Шоу", като се позовава на сигурни източници.



Вече текат преговорите между шефката Светлана Василева и журналистът Милен Цветков, който най-вероятно ще изместни от екрана най-дълго задържалата се водаще на публицинстично предаване в Нова Цветанка Ризова.

Според ръководството на първата частна медия в България в предаването "На четири очи" водещата е лишена от журналистически нерв, затова се обсъждала идеята тя да бъде преместена в неделната сутрин от 9 часа. Ако финалните преговори с него се провалят, резервният вариант за водещ бил бившия кукувец и ексдепутат Любен Дилов-син.

Източници на “ШОУ” разкриват, че в последните две седмици Милен на няколко пъти е бил забелязан на шефския етаж на сградата на частната медия. Те издават още, че Светла Василева, която отскоро е шеф на Нова, се е разбрала вече с бившия водещ на “Часът на Милен Цветков” да възстанови предаването му като вътрешна продукция на телевизията.

Припомняме, че проекта на БНТ “Екип 5” приключва в началото на март. При това положение е логичен въпросът какво ще се случи с петимата водещи - Иван Гарелов, Милен Цветков, Георги Кузмов, Мартина Шопова и Мариета Фидосиева, които изнесоха проекта на гърба си, и дали Националната телевизия смята да ги прехвърли към други свои предавания. По тази тема Вяра Анкова беше лаконична: “Това все още се обсъжда и не искаме да се дава гласност”.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама