ПРЕСАТА ДНЕС


Касим Дал: Не очаквам подкрепа от моите съпартийци

7 3915 18.02.2011
Касим Дал: Не очаквам подкрепа от моите съпартийци
Касим Дал Булфото

Доскорошният втори човек в ДПС Касим Дал заяви :“Не очаквам подкрепа от моите съпартийци. За съжаление разбрах, че нещата са свършени”. Това се случи само десет минути преди началото на заседанието на Централния съвет на партията.


На него се очаква Касим Дал да бъде изключен окончателно от движението, след като вече не е член на парламентарната група.

Той изрази съжаление, че преди началото на заседанието областните председатели и лидерите на младежките структури по места са били събрани и са се подписали за изгонването му. “Аз съм казал, каквото трябва и ако ми дадат думата, ще го повторя. Стоя зад всички свои думи и действия”, посочи Дал. Преди около месец той успя да взриви партията, изпращайки т.нар. “кърваво писмо” до структурите. В него Дал поиска смяна на лидера, обвини Сокола за изолацията на движението, обвини го, че е подменил каузата ДПС с икономически интереси, употребява хората като салфетки и “мъжки секретарки”.

За разлика от Дал, лидерът на ДПС Ахмед Доган влезе във видимо добро настроение и усмихнат обясни на репортерите, че ще говори след края на заседанието на Централния съвет.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама