НОВИНИ


РЗС: Мястото на Ал. Петров е в изпълнителната власт

30 4875 19.02.2011
РЗС: Мястото на Ал. Петров е в изпълнителната власт

Дали парите стигат до Б. Борисов питайте Пашата. Борисов удари най-силно частната инициатива, пазарната икономика.



Това казаха в Директно Карбовски по Нова тв председателят на РЗС Яне Янев и зам.-председателят Атанас Семов.

Коментирайки записите и флашките, Янев обяви, че ако е бил скрил тези флашки, те щели да му тежат на съвестта. Има още флашки. За нас Тановгейт е приключил, а дали ще вадим още флашки ще преценим допълнително, каза той и категорично заяви, че Цветанов е извън политиката.

24 милиарда са взети до Б. Борисов, а след него са взети около 3 милиарда. Това са неговите хора, неслучайно Йовчев подаде оставка, каза Янев.

Янев каза, че Танов говори за петролен бос, за невнесени акцизи – къде отиват тези пари, попита той. Дали парите стигат до Б. Борисов питайте Пашата, препоръча гостът и допълни, че това е начинът да се досдтигне до информацията.

Според лидерите на РЗС държавата не може да дава хляба, Борисов не можал да разбере, че икономиката е частната инициатива. Той удари най-силно частната инициатива – с тези хайки и хирикоптери. Той посегна на пазарната икономика, категорични бяха гостите.

Б. Борисов не може да разчита на собствените си хора, бои се от хората на Цветанов. ГЕРБ ще се разцепи до няколко месеца, всичко е правено от Цветанов и е обвързано икономически с него, прецениха лидерите на РЗС.

Според Янев алтернативата на Борисов е нов модел – трябва да има нова конституция. Не искаме 240 хрантутници, те трябва да станат 100. Искаме държавата да спре да агонизира и Б. Борисов да подаде оставка и да предизвика предсрочни избори, а Първанов да го назначи за служебен премиер.

Ал. Петров е хиляда пъти по-конпетентен от Цветанов и затова го предлагаме за министър на вътрешните работи, обявиха Янев и Семов. Според тях мястото на Ал. Петров е в изпълнителната власт, за да бъдеш барета, трябва да имаш качества, заключиха те.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама