НОВИНИ


Дал атакува Сокола с писмо във Фейсбук

10 5266 10.03.2011
Дал атакува Сокола с писмо във Фейсбук
Касим Дал

Бившата дясна ръка на Ахмед Доган Касим Дал потърси нетрадиционен начин, за да атакува лидера на ДПС.



Изключен съвсем скоро от редиците на движението, Дал се обърна с писмо към своите поддръжници, което публикува в групата във Facebook "Аз подкрепям Касим Дал".

В него бившият втори в ДПС благодари на поддръжниците си за идеите им, за дискусията в социалната мрежа.

"Те са изключително важни за следващите ни общи действия, чрез които ще победим Страха в нашето ДПС където сега няма дебат, не се приема другото, различното мнение", заявява Касим Дал.

По думите му идеите за защитата на правата и свободите на всички български граждани от всички етноси са се изродили и опошлили "до меркантилните амбиции на самозабравилия се Председател и неговата подлизурска камарила".

"Всички те, в по-голямата си част доносници и агенти на мракобесната част от тоталитарния режим в България - Държавна сигурност, формираха едно неприемливо за демократичните европейски традиции статукво, което ние, мили приятели, сме длъжни да разрушим час по-скоро", призовава Касим Дал.

"Пътят по който сме тръгнали изисква огромно търпение и усилена работа, без страх, без да се отчайваме от временните неуспехи. Важното е неотклонно да следваме целта и да отстояваме идеите и принципите си", казва още изключеният от ДПС Дал.

Той призовава да започне движение от долу на горе, „както в началото на 90-те години създадохме ДПС".

Битката на Касим Дал за възобновяване на ДПС според него трябва да започне с активно участие в общоселските Общи събрания и тези на Местните, Общинските и Областните съвети на които да се издигат кандидати за общински кметове, общински съветници и кметове на населени места.

"След всичко това, което изповядвам пред вас, дали все още някой ще твърди , че правя всичко това в полза на ГЕРБ или някоя друга партия? Нямам нищо общо с никого от тях и не участвам в ничии сценарий!", пише още Касим Дал.

"Нека всеки от ръководството на партията около този, който „разпределяше порциите за финансиране в държавата" направи поне 1/100 от това, което аз съм направил през годините за нашите гласоподаватели на централно и местно ниво и те никога не биха си и помислили за промяна на статуквото, но...за съжаление е друго и е време за действие", завършва писмото си Дал.

В ДПС са бесни на депутата Корман Исмаилов. Припомняме, той единствен подкрепи изключеният Касим Дал по време на заседанието на Централния съвет на ДПС. Затова и съпартийците на Сокола били ядосани от поведението на младия депутат. В партийната централа вече се чудят как да го изключат от партията. Щом толкова подкрепя Дал, е редно да последва съдбата му, мъдрели в ДПС.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама