ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


Асен Блатечки аут от „Стъклен дом”

17 8920 10.03.2011
Асен Блатечки аут от „Стъклен дом”
Асен Блатечки Булфото

Продуцентите на "Стъклен дом" изгониха актьора Асен Блатечки след негово негативно изказване по адрес на сериала.



В интервю актьорът директно оплю сапунката и я нарече "досадна", "монотонна" и "скучна", пише kliuki.bg.

След като продуцентите прочели словоизлиянията му побеснели и решили да помогнат на Блатечки да се отърве от "Стъклен дом". Така хем Блатечки нямало да се напъва насила в сериала, хем продуцентите щели да му натрият носа. Актьорът ще бъде "тактично" махнат от филма. Затова ще се погрижат сценаристите, които ще убият екранния герой на Блатечки - чичо Чарли.

"Нали иска много екшън, кървища, убийства - ето му екшън на негов гръб, с два куршума в главата", редели гневно продуцентите, обидени от критиките на актьора. Друга причина за прекратяването на ролята му е високият хонорар.

Блатечки се обяви срещу сериала именно защото липсвали екшън и повече динамика. Според него "Стъклен дом" влизал в дупка и ставал скучен - ако продуцентите продължавали в същия дух, щели да загубят зрителите.

Зрителите пък се обявиха срещу думите на Блатечки: "Не искаме екшън и кървища, достатъчна ни е реалността в България и кървавите новини". Феновете на „Стъклен дом" се обърнаха срещу Асен Блатечки с думите: "Вън от сериала".
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама