ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ


"Облякоха" премиера в тениска с Мая Манолова

4 7964 23.03.2011
"Облякоха" премиера в тениска с Мая Манолова

Премиерът Бойко Борисов с тишъртка с лика на депутатката социалистка Мая Манолова! Това, разбира се, може да се случи само в изкуството, и то вече е факт.



Артприумицата, на която премиерът сочи към една от най-яростните си критикарки от парламентарната група на БСП, е дело на ловешкия майстор на колажа и брокер на недвижими имоти Данчо Заверджиев, пише БЛИЦ. Тя е последната към момента фотозакачка на автора и е по повод на днешната среща-разговор на лявата парламентаристка със свои съпартийци на тема "Високите цени на стоките и антисоциалната политика на правителството на ПП ГЕРБ".

Творбата и други десетки колажи ще бъдат показани на изложба-базар в Ловеч на 1 април под мотото "Властта - в гражданския обектив". Повечето от тях са с лица на местни и национално отговорни политици. Събраните средства от разпродажбата ще бъдат дарени за благотворителност.

"Макар и да съм с леви убеждения, аз съм и полуфен на Борисов! Казвам, че съм наполовина негов почитател, защото харесвам едни от неговите начинания, а други - не! Одобрявам най-вече неговата отвореност към медиите!", коментира Данчо Заверджиев, който от началото на т.г. вече осъди на три пъти кмета на Ловеч Минчо Казанджиев заради отказ за достъп до информация.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама