НОВИНИ


Б. Борисов: Похитителят да се предаде, един шамар няма да му ударят

24 5841 24.03.2011
Б. Борисов: Похитителят да се предаде, един шамар няма да му ударят
Б. Борисов

Премиерът Бойко Борисов заяви, че похитителят непрекъснато слуша радио. "Ако ме чува, дето се вика няма кой един шамар да му удари, ако ме чува - дано да бъде така добър да се предаде", каза Борисов. Дал съм нареждане да го арестуват, заяви министър-председателят в парламента.



Няма какво да се притеснява, никой няма да го унижи, прикани премиерът и разказа, че цяла нощ го увещавали и той постъпил мъжки и пуснал жените, обави Борисов в НС.

Frognews.bg припомня, че след 19 часа беше пусната Светла Динева, която бе останала като последен заложник на похитителя на клона на „Инвестбанк" в Сливен.

Жената напусна банката преди минути сама
и тръгна към към сградата на областната управа, която е на 10 метра от банковия клон.

Преди малко поговорите, които бяха водени с похитителя за освобождаването й приключиха успешно и тя излезе от помещението. Сега преговаряме с похитителя да се предаде, съобщи по бТВ министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов.

По думите му похитителят се е държал внимателно със заложниците.

Похитителят не е искал паричен откуп, освен цигари и безалкохолно, съобщи още от парламентарната трибуна премиерът Бойко Борисов. Той е разговарял с първите три освободени заложнички. „Жените са много добре, чувстват се отлично”, увери той.

Frognews.bg

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама