НОВИНИ


Нови протести срещу високите цени на горивата

11 5560 27.03.2011
Нови протести срещу високите цени на горивата

Днес отново ще има протест срещу високите цени на горивата. „Ние, гражданите на Република България, искаме от правителството и от всички опозиционни партии да вземат спешни мерки относно регулирането на цената на горивата и свеждането й във разумни граници чрез печалбата на „Лукойл" и спекулативното покачване на цената и голямата надценка", категорични са протестиращите.



Въпреки че правителството и „Лукойл" подписаха споразумение за замразяване на цените на горивата на дребно за един месец, компанията повиши цената на едро, с което принуди другите фирми в бранша или да работят на загуба, или да променят цените.

Протестът ще се проведе в няколко града на страната. В столицата протестиращите ще се съберат в четири сборни пункта. Първият е на Околовръстен път в София - Горнобански път - бул. „Цар Борис III; вторият - бул. България и бул. Тодор Кабшелков; третият - бул. Цариградско шосе пред магазин „Метро" и четвъртият е преди тунела за квартал „Люлин". Крайната точка е площадът пред Народното събрание.

Протестът започва в 13.00 ч. по места, като разрешението му е до 19.00 ч.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама