НОВИНИ


НДСВ ще руши грубата полицейщина на ГЕРБ

28 5684 31.03.2011
НДСВ ще руши грубата полицейщина на ГЕРБ

От Политическия съвет на НДСВ са категорични, че на предстоящите избори партията им ще работи за разрушаване на създаденото от ГЕРБ порочно статукво на икономическо и морално затъване на България.



ГЕРБ създаде ново статукво – на некомпетентност, скандали, корупция, монополи, на ерозиране правата на хората и груба полицейщина. То трябва да бъде разрушено и България да се върне на пътя на демократичното развитие и пазарните принципи, посочиха жълтите.

Според партията управляващите решават "на тъмно и еднолично"
. За пример от НДСВ дадоха решението за мораториум върху цените на дизела и решението да се присъединим към пакта за еврото.

„Това правителство е правителство на „ще” новините и „ще” резултатите, макар че самият премиер беше забранил бъдещата форма на глаголите за министрите. Това правителство е правителство на нищоправене и така задълбочава икономическата и социална криза, като обрича хората на безработица и бедност“, категорични са от НДСВ.

Политическият съвет на партията смята, че причината за обедняването на българските граждани не са Кадафи и международното положение, а пълната безпомощност на правителството да създаде условия на фирмите да работят нормално на нормален пазар, за да плащат на работниците, а те от своя страна да купуват стоки и услуги.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама