НОВИНИ


Светльо Витков - кандидат за президент

17 5754 04.04.2011
Светльо Витков - кандидат за президент
Светльо Витков

Асоциацията на потребителите на телекомуникационни и интернет услуги му дава рамо.



По повод информацията, че сме за кандидат - президенска кампания на Светльо Витков, от АПТИУ заявяваме подкрепа за всички чисто граждански структури, кампании, действия и кандидатури, които явно или скрито нямат партийни окраски, съобщават от AСОЦИАЦИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НА ТЕЛЕКОМУНИКАЦИОННИ И ИНТЕРНЕТ УСЛУГИ .
Независимо че много партийни формации се опитаха да използват с популистки цели нас и каузата за свободен избор и равнопоставеност за потребителите на телекомуникационни услуги, ние запазваме гражданска същност на нашите действия и прояви.

Предстои тежка борба в отстояване на промените, които АПТИУ внесе в проекта за нов Закон за електронните съобщения, в това число отпадане на безпрецедентната клауза за автоматично преподписване на договорите на потребителите от страна на мобилните оператори. Като потребителска организация, ние можем да разчитаме само и единствено на осъзнаването и подкрепата на хората, че тези промени ще донесат началото на краят на произвола на мобилните оператори в България, твърдят от Асоциациата.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама