НОВИНИ


Борисовата градина – зона на неонацистка зараза

19 11769 09.04.2011
Борисовата градина – зона на неонацистка зараза

Инициативата ХоРа (Хора против Расизма) ще обяви Борисовата градина в столицата за "Зона на неонацистка зараза, опасна за здравето", пише "Новинар". Инициативата е отчасти провокирана от случая с две момчета, пребити от скинари посред бял ден в градината.



Организаторите призовават този уикенд всички противници на насилието да отидат в Борисовата градина с маски, противогази и защитни костюми, за да покажат, че мястото е опасно заради събиращите се и вилнеещи там последователи на Адолф Хитлер.

От ХоРа представят и своеобразна поздравителна картичка: "Честита пролет! Може би си мислите, че е време за разходки в парка: пиене на бира, кафе или романтични срещи?! Може би вече си мечтаете за пикници на полянката в Борисовата градина?! Борисовата градина се превърна в място не за здравословна разходка, а в място, където може да си намериш белята".

От инициативата препоръчват на хората да се движат в градината с каски и други предпазни средства, за да се предпазят от вредното лъчение на хитлеристките идеи, които биячите неонацисти разясняват на минувачите, преди да ги набият.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама