НОВИНИ


Прибраха четирима за зверско убийство

5 4979 18.04.2011
Прибраха четирима за зверско убийство

Полицията е задържала четирима мъже за убийството на 52-годишен мъж от село в община Любимец.



В събота следобед жертвата е открита в дома си в село Лозен от свой съселяни, който подал сигнал в полицейското управление.

При първоначалния оглед на мястото не са били установени следи от насилие.След аутопсията на тялото обаче е установено, че се касае за насилствена смърт вследствие от нанесен тежък побой.Според съдебния лекар са били нанесени множество травми по цялото тяло от удари с крака и юмрюци.Жертвата имала 19 счупени ребра, аркади по очите, контузни рани по крайниците.

Полицаите са задържали четиримата извършители няколко часа по-късно.

За 24 часа в ареста на свиленградския участък са двама познайници на полицията - на 31 и 34 г., и още двама техни съселяни - на 26 и 28 г. В хода на разследването се изяснило, че четиримата изпили голямото количество алкохол в дома на 31-годишния мъж от Лозен.

В запоя обаче им свършили цигарите и се сетили, че в дома на 52-годишния им приятел има и тръгнали към дома му в селото.Там мъжът си поискал дадените назаем 700 лева от 31-годишния съселянин. Това вбесило последния и довело до побоя. След като убили приятеля си, четиримата пияни извършители направили опит да заличат следите си.

Работата по образуваното досъдебно производство продължава.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама