ПОЛИТИКА


Ат. Атанасов: Докладът на Европол – студен душ след махмурлук

79 16978 08.05.2011
Ат. Атанасов: Докладът на Европол – студен душ след махмурлук
Атанас Атанасов

Варна и регионът се контролират от престъпни групировки от бившия Съветски съюз, а те пък се контролират от техните служби – това е големият проблем и той безпокои Европа.



Докладът на Европол е тежък за България и ни отдалечава от приемането ни в Шенген. Няма резултати от работата на МВР, каза Ат. Атанасов в предаването Неделя 150 по БНР.

Варна се определя като входна врата за дрогата в Европа. Чисто политически е важно, че Цветанов стана председател на изборния щаб на ГЕРБ, а това има пряка връзка с оценката на Европол. От една година се наблюдава в МВР липса на разбиване на големи престъпни групи. Този доклад трябва да им подейства като студен душ след махмурлук. Варна и регионът се контролират от престъпни групировки от бившия Съветски съюз, а те пък се контролират от техните служби – това е големият проблем и той безпокои Европа, сподели Атанасов.

На най-високото ниво в държавата се вземат решения за всеки отделен случай. В един момент сякаш с нож спряха скандалите за подслушването, това е доста необичайно. Това ми мирише на някаква договореност зад гърба на обществото, обясни Атанасов.

Коментирайки решението на Конституционния съд Атанасов посочи, че то е сериозен шамар за управляващите. Имало отмяна на намаляването на броя на общинските съветници, КС посочва, че се намалява демократичността при назначаването на районните кметства, каза той.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама