ПОЛИТИКА


Прошко Прошков се врече да прави политика по "добрия стар начин"

45 7052 16.05.2011
Прошко Прошков се врече да прави политика по "добрия стар начин"
Прошко Прошков

В момента София се управлявала като Хасково или Шумен.



897 гласа получи Прошко Прошков и спечели вътрешнопартийната надпревара в ДСБ срещу Петър Москов за кандидат-кмет на тъмносините. Аз съм човек, който печели битките си навън, заяви той по БНТ и каза, че не е в стила му да облъчва хората през медиите непрекъснато. Прошков добави, че е непрекъснато сред хората и навън и предпочита добрия стар начин за правене на политика.

За мен кампанията ще бъде в същия порядък - на улицата, откъде не слязох 4 години. Това е единственото правилно нещо, което може да мотивира и да върне хората.

Искам градът ни да е по-красив и уютен, каза той. В Лозенец също ми беше приоритет градът да не е сив и разбит, но ни бяха отнети правомощията да го направим, добави той. В момента София се управлява като 300-400 хиляден град, като Хасково или Шумен.

Още в началото на кампанията съм декларирал дух на добронамереност и добър тон, обеща Прошков, който не се притеснявал от кандидата на СДС Вл. Кисьов.

Frognews.bg напомня, че кметът на столичната община „Лозенец" Прошко Прошков спечели вътрешно-партийните избори в ДСБ за кандидат за кмет на София. Във вота са участвали 1561 членове и симпатизанти на партията. За Прошко Прошков са гласували 897 от тях, а за Петър Москов - 664. Прошков ще се изправи срещу кандидата на СДС Владимир Кисьов за издигане на обща кандидатура на Синята партия за кандидат за кмет на столицата.

Frognews.bg

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама