БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ


Р. Плевнелиев: Имам толкова работа, не участвам в политически игри

12 6332 16.05.2011
Р. Плевнелиев: Имам толкова работа, не участвам в политически игри
Росен Плевнелиев

Надявам се, че партията ще прецени, ако едно нещо работи, да го остави да работи добре.



Магистрала Люлин е голям успех за България, вече имаме проекти за т.нар. западна тангента, обяви по БТВ министърът на регионалното развитие Росен Плевнелиев. През 2012 година започва строителството и на западната и на северната тангента и тотално щял да бъде решен проблема на града. Плевнелиев и тази сутрин бил в задръстване, но сърцето му било топло, защото си представял как ще изглежда трасето след известно време.

Има споразумение с куп точки с представители на местната власт и на държавата и на турския консорциум
за оправяне на района около магистралата. Строителите трябва да спазват проекта, настоя министърът и обяви, че ангажиментите ще бъдат изпълнени. На 26-ти май ще има комисия, която ще приема терена, увери той. Минимум 5 правителства са строили Люлин, 40 години пък се прави Тракия, напомни Плевнелиев.

Аз съм скромен човек и екипен играч, каза още той. Едно от изключително добре работещите неща при премиера е тоталното разделяне на политическото от експертното. От тази гледна точка - ние денонощно си вършим нашата работа, партията - нейната, изясни Плевнелиев по повод спекулациите за кандидатурата му за премиер, ако Борисов стане президент. Имам толкова много работа, че не се замислям за тези неща; нямам време да участвам в този процес, не е имало такива разговори, увери той. Надявам се, че партията ще прецени, ако едно нещо работи, да го остави да работи добре, акцентира той.

Frognews.bg
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама