НОВИНИ


Пребитата Гаджева: "Смирените" ислямисти са с ножове на молитва

55 6407 23.05.2011
Пребитата Гаджева: "Смирените" ислямисти са с ножове на молитва
Д. Гаджева

Депутатът от "Атака" Деница Гаджева пострада при сблъсъците пред джамията в петък. Тя разказа, че побой над две момчета от Атака и ритане на колоните от страна на тъмни субекти довел до сблъсъка.



"Раната е сериозна, но съм добре, ако ме бяха улучили малко по-нагоре нямаше да е толкова добре положението. Имам около седем шева. Паветата хвърчаха от ислямистите, които бяха наредени до джамията. Мой колега е с разкъсани пръсти, понеже е спрял паве на милиметри от полицай", спомни си в студиото на "Здравей, България"по НТВ Д. Гаджева.

Лекарите са й казали, че ще има белег.
Всеки ден ще си спомням за тази проява на толерантността на фундаменталните ислямисти, иронично коментира тя. По думите й протестът е бил мирен, срещу воя на джамията. Тя си обяснява случилото се с факта, че не е имало достатъчно полицаи и хората от джамията започнали да ги нападат.

"Отидохме на протеста с колони и пуснахме патриотични песни. Тогава от джамията излязоха едни много тъмни субекти с изкривени физиономии. Един от тях започна да рита колоните, оттам стана целият конфликт. Пребиха две от нашите момчета. Единият от мъжете беше с нож", разказа Деница Гаджева. Ако ислямистите бяха смирени, нямаше да ходят на молитва с ножове, допълни тя.
Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама