ПРЕДСТОЯЩО


Предстоящо на 14 януари

0 3709 13.01.2008
Предстоящо на 14 януари

Премиерът дава пресконференция за състоянието и необходимите действия за продължаване на реформата в горския сектор; организират среща на съдии и прокурори; Съюзът на артистите в България обявява номинациите за ИКАР 2008.



Министър-председателят Сергей Станишев ще даде пресконференция за състоянието и необходимите действия за продължаване на реформата в горския сектор. Пресконференцията ще се състои в Гранитна зала на Министерския съвет от 12 часа. В нея ще вземе участие и председателят на Държавната агенция по горите Стефан Юруков. В 15 часа Сергей Станишев ще се срещне с депутата от руската Дума Валерий Драганов – съпредседател на парламентарната група за приятелство с България.

От 14.30 ч. в сградата на Съдебната палата на Пловдив министърът на правосъдието Миглена Тачева ще проведе среща с председателите на Апелативния, Окръжния, Административния и Районния съд, както и с апелативния, окръжния и районния прокурор на Пловдив. За представителите на средствата за масово осведомяване министър Тачева ще даде брифинг от 15.30 ч.в Зала 1 на Апелативен съд.

Заместник-министърът на икономиката и енергетиката Явор Куюмджиев ще представи Концепцията за експортна политика на България. Събитието ще се проведе с начален час 10.00 в зала „Сердика” хотел "Шератон". В съответствие с приоритетите по Програмата на правителството, МИЕ изготви концепцията.

Генералният продуцент на Фестивала на руската култура в България Андрей Лелявин ще даде пресконференция на тема „Откриването на годината на Русия в България и културната програма, посветена на събитието”. Организатор е Руският информационен център в София. Проявата е във връзка с провеждането на Годината на Русия в България от 12.00 часа в хотел “Даун Таун”.

Федерация „Открит форум в БСП“ ще даде пресконференция от 13.00 часа в обновения пресклуб СОФИЯ ПРЕС на ул. Славянска 29, ет. 7.
Съюзът на артистите в България ще обяви номинациите за ИКАР 2008 на пресконференция в пресклуба на Българска телеграфна агенция от 12 часа.

В 17.00 ч. в зала „Средец” на Министерството на културата ще бъде открита изложба от филмови плакати „Поглед към българското кино”, посветена на празника на българското кино – 13 януари. От 18,00 часа в зала „Надежда” на Столичната библиотека ще бъде представена книгата „Избраните творби на Детко Петров”, издадена от Издателството на българите в Сърбия „Братство”.

Петимата полицаи, осъдени за убийството на Ангел Димитров - Чората, са поканени за членове на Съюза на Българските командоси. Мирослав Писов, Иво Иванов, Борис Механджийски, Георги Калинков и Янко Граховски ще получат официално картите си за членство днес. от 18.00 часа в зала номер 5 на Общинска администрация – Благоевград ще бъде открита местната струкутра на Съюза на Българските командоси. Frognews.bg

Препоръчай Сподели
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Ads / Реклама
Ads / Реклама